Gość ario Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Witam, Jestem w trakcie poszukiwania auta (najchętniej "japończyka") i dlatego tu piszę. Znalazłem takie ogłoszenie teraz pytanie czy warto brać Almerę 1,5 z takim przebiegiem, czy nie jest za duży? wiem, że dużo zależy od właściciela, jak użytkował itp. dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Z tego co opisane, auto wygląda sensownie, przebiegu bym się nie obawiał (lepiej kupić auto z pewnym przebiegiem niż np 70 tys i nie wiadomo ile w pamięci). Jeżeli masz w miarę niedaleko, żeby tę Almerę obejrzeć, to warto pojechać i sprawdzić więcej na miejscu. P.S. Tutaj http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=13486 masz ściągę w jaki sposób skrócić link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Przebieg spory (jak na N16 rzecz jasna ) więc lepiej auto sprawdzić dokładnie aby niespodzianek nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 ta almera to tak nie dokonca japonczyk u anglikow robiona, ale technologia jak najbardziej "skośno oka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Jak dla mnie to by odrazu za przebieg odpadła ale oczywiście autko godne uwagi! Mam taki sam model i ten sam rocznik tylko inny kolorek no i 3d oczywiście ale jestem baaarrrdzo zadowolony. Sprawdź dokladnie czy miał wymieniany łańcuch rozrządu, przepływomierz i ewentualnie czujnik położenia wału. Z tego co pamiętam te trzy żeczy są najważniejsze no i oblukaj tylną klapę czy nie ma bąbli bo to w tym roczniku była ciężka przypadłość :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.