Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nissan Almera, 1.5 benzyna, 2000 r.

Gość ario

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem w trakcie poszukiwania auta (najchętniej "japończyka") i dlatego tu piszę. Znalazłem takie ogłoszenie

teraz pytanie czy warto brać Almerę 1,5 z takim przebiegiem, czy nie jest za duży? wiem, że dużo zależy od właściciela, jak użytkował itp.

dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam,

Z tego co opisane, auto wygląda sensownie, przebiegu bym się nie obawiał (lepiej kupić auto z pewnym przebiegiem niż np 70 tys i nie wiadomo ile w pamięci). Jeżeli masz w miarę niedaleko, żeby tę Almerę obejrzeć, to warto pojechać i sprawdzić więcej na miejscu.

P.S. Tutaj http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=13486 masz ściągę w jaki sposób skrócić link

Jak dla mnie to by odrazu za przebieg odpadła :) ale oczywiście autko godne uwagi! Mam taki sam model i ten sam rocznik tylko inny kolorek no i 3d oczywiście :D ale jestem baaarrrdzo zadowolony. Sprawdź dokladnie czy miał wymieniany łańcuch rozrządu, przepływomierz i ewentualnie czujnik położenia wału. Z tego co pamiętam te trzy żeczy są najważniejsze no i oblukaj tylną klapę czy nie ma bąbli bo to w tym roczniku była ciężka przypadłość :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...