Gość radek_SK Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 witam, ostatnio zostałem zaskoczony przez Micre bo po odpaleniu samochodu przestały mi działać przednie wycieraczki. Działała tylko ostatnia pozycja 'najszybsze przesuwanie'. Po przełączeniu z ostatniej pozycji na inna wszsytko działa normalnie. NIe jest regula takie zachowanie samochodu bo ostatnio wszystko od razu działało mi. niestety wiekszosc czasu niestety musze uzywac najpierw 'najszybszego przesuwania' a potem zmieniac na inne pozycje. Miał ktos moze taki problem? w czym tkwi przyczna ? z gory dzieki za kazda pomoc pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Ja bym stawiał na przełącznik zespolony, w którym to drążek od wycieraczek jest umieszczony. Coś musiało się w nim uszkodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stypcio Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 ja mam podobnie najwolniejszy bieg czesto nie dziala, czasem zalaczy sie i dziala normalnie ale najczesciej nie ma go wogole. szybkie biegi dzialaja bez problemu. w dodatku czesto zdaza sie ze wycieraczki po wylaczeniu nie wracaja do pozycji wyjsciowej tylko zostaja na szybie w tym miejscu w ktorym je wylaczylem:( mam wrazenie ze to ma zwiazek z wilgocia ale nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.