Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

silnik w P11 miał być 1,8 jest 1,6

Gość mrofta
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie wszyscy, widze że tutaj poznam swojego Nissana do ostatniej srubki, zostało mi jeszcze pewnie z 1500 watków do przeczytania ale wolałbym szybciej - Po pierwsze :shock: naprawdę słowa podziwu dla kobiety która tak wnika... prawie jak moja slubna, tyle że ta wychowała się na kołach. Po drugie czytajac powyższe posty powiem ze mimo iż mam już 6 samochód to na oko nie podejmę sie oceny pojemnosci. A przy okazji czy ktoś z Was mógłby oswiecic mnie jaki mam silnik w mojej ukochanej Primerce, jaki to dokładnie model?? Z czytania wyszło mi że chyba SR20DE ale nie dam głowy, w RN odróżniam modelami na oko, ale tu wymiekam... Moja Primerka to: model P11 Ambiente,rocznik 99, poj. 1998cm, moc 130KM/96kW, poczatek VIN-u SJNFCAP11U03 -i jest sliczna :-) tylko szuszfol czytaj poprzedni wlasciciel zgubił ksiażkę i nic o niej nie wiem... oprócz potwierdzonego przebiegu 80tys na briefie :cry: pozdrawiam Was serdecznie i z góry dziękuję za jakies info. A propos, własnie skad wzišć naklejki? Sa w sklepie klubowym? Greg - świezy zakochany "członek" NKP.

P.S "mrofta", tak trzymaj.

Ponawiam pytanie o naklejki. W sklepie nie ma, wiec zostaje tylko spot??

http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...68&start=35

proponuję się tu dopisać i czekać ,sklep ma przestój ale zaufana osoba pisała że ma się coś dziać :grin:

a tu więcej info na temat sklepu

http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=21490