Gość Greg Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witajcie wszyscy, widze że tutaj poznam swojego Nissana do ostatniej srubki, zostało mi jeszcze pewnie z 1500 watków do przeczytania ale wolałbym szybciej - Po pierwsze :shock: naprawdę słowa podziwu dla kobiety która tak wnika... prawie jak moja slubna, tyle że ta wychowała się na kołach. Po drugie czytajac powyższe posty powiem ze mimo iż mam już 6 samochód to na oko nie podejmę sie oceny pojemnosci. A przy okazji czy ktoś z Was mógłby oswiecic mnie jaki mam silnik w mojej ukochanej Primerce, jaki to dokładnie model?? Z czytania wyszło mi że chyba SR20DE ale nie dam głowy, w RN odróżniam modelami na oko, ale tu wymiekam... Moja Primerka to: model P11 Ambiente,rocznik 99, poj. 1998cm, moc 130KM/96kW, poczatek VIN-u SJNFCAP11U03 -i jest sliczna :-) tylko szuszfol czytaj poprzedni wlasciciel zgubił ksiażkę i nic o niej nie wiem... oprócz potwierdzonego przebiegu 80tys na briefie :cry: pozdrawiam Was serdecznie i z góry dziękuję za jakies info. A propos, własnie skad wzišć naklejki? Sa w sklepie klubowym? Greg - świezy zakochany "członek" NKP. P.S "mrofta", tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Benitez Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Ponawiam pytanie o naklejki. W sklepie nie ma, wiec zostaje tylko spot?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Ponawiam pytanie o naklejki. W sklepie nie ma, wiec zostaje tylko spot?? http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...68&start=35 proponuję się tu dopisać i czekać ,sklep ma przestój ale zaufana osoba pisała że ma się coś dziać :grin: a tu więcej info na temat sklepu http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=21490 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi