Gość skarap Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Witam, mam nissana sentre 1988rok z silnikiem 1.5 i mam problem, nie moge znalezc zadnej dokumentacji na temat zaworow (wartosci liczbowe mnie interesuja;). Chcialem sobie wyregulowac bo zrobilo sie glosno i obawiam sie troche o ten silnik bo dostal juz w dupe zdrowo a przydaloby sie zeby jeszcze mi wysluzyl. jesli ktokolwiek by mial te informacje bylbym bardzo wdzieczny poniewaz stoje w kropce i nie wiem co robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Jak podałbyś oznaczenie silnika to może i coś bym znalazł. Ale nie obiecuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Jak podałbyś oznaczenie silnika Chyba E15, ale danych pod ręką nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.