Gość skarap Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Witam, mam nissana sentre 1988rok z silnikiem 1.5 i mam problem, nie moge znalezc zadnej dokumentacji na temat zaworow (wartosci liczbowe mnie interesuja;). Chcialem sobie wyregulowac bo zrobilo sie glosno i obawiam sie troche o ten silnik bo dostal juz w dupe zdrowo a przydaloby sie zeby jeszcze mi wysluzyl. jesli ktokolwiek by mial te informacje bylbym bardzo wdzieczny poniewaz stoje w kropce i nie wiem co robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Jak podałbyś oznaczenie silnika to może i coś bym znalazł. Ale nie obiecuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Maniek-ol napisał: Jak podałbyś oznaczenie silnika Chyba E15, ale danych pod ręką nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.