Gość klajgus Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Mam pytanko, przemieniał ktoś z was tylne lampy w almerce z przed face-liftingu na te po face-liftingu, te nowsze wyglądają o niebo lepiej i chciałbym sobie takie sprezentować ale nie wiem czy one będą pasować bez przeróbek i czy musze szukać tylko samych lamp czy tez tego elementu w którym siedzą żarówki?? Zgóry dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 duzo o tym było, przeszukaj forum, z tego co ja się dowiadywałem to tak, alnie niech się wypowiedzą posiadacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 ja mam takie kliknij sobie na zdjecia w podpisie mojej Almerki to zobaczysz :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 dzieki za info,wiec zabieram sie do szukania lampek maacieq kurde wierz mi ze szukałem i na nic nie natrafilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 hehe zdarza sie te nieszczęsne słowa kluczowe :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.