Gość stachups Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Witam Wszystkich. Dzisiaj padł mi przewód gumowy :evil: z chłodnicy do silnika ten górny.Czy komuś już też strzelił, jak tak to dopasowywał z innego modelu samochodu, czy kupował w serwisie. Prosiłbym o jakś wskazówkę. Jest Micra K10 1.2 Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maddrajwer Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 ja wstawiłem rure stalową i zacisnąłem dwiema opaskami. Tak "na razie" zdaje egzamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stachups Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 to u mnie chyba nie zda egzaminy.Ale z góry dzieki za opowiedz. :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Tu - http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=12889 w drugim poście jest coś o wężu z silnika do chłodnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stachups Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Dzieki wielkie blazej Pozdrawiam [ Dodano: Pią 17 Lis, 2006 18:15 ] Dzisiaj kupiłem przewód od DAEWOO TICO. Pasuje lepiej niż orginał. Jak zadzwoniłem do serwisu to powiedzieli mi że kosztuje około 150 złoty :twisted: :twisted: :twisted: i będzie trzeba czekać około tygodnia. A przewód daewoo kosztował mnie 15zł. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.