Gość greg76 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 szukam wlasnie kabli wn i zanim sie zdecyduje na ngk zapytam kolegow o opinie ew jakies inne typy. nie chodzi oczywiscie zeby byli tanio a dobrze a nawet bardzo dobrze :wink: moze mnie ktos zj... ze to niby nie miejsce na takie pytania ale wiadomo ze to tutaj zagladaja chlopaki ktorzy maja najwiecej do "powiedzenia" wiec slucham z uwaga 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 ja mam Boscha ale wcześniej miałem jakieś niby Japońce na których zrobiłem kolo 40 tys. i pękły. Boscha mam od jakiś 8 tys. i narazie jest ok. Co do trwałości to się nie będę wypowiadał bo za krótko są założone. Pozdrawiam : Yogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 A orginaly sa duzo drozsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Ja mam Sumitomo i są porządne. Ja jestem zdania, że z japończykami najlepiej gadają japońskie części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 jak maja byc japonce to chyba zainwestuje w kable ngk :grin: . czekam wlasnie na przesylke nowych swiec ngk wiec bedzie komplet piez z buda :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Ja mam Sumitomo i są porządne Sumitomo są za***iste. Wystarczy przejrzeć ich przekrój. Nie polecam natomiast JC - po 6 tys km były do wyrzucenia, świeciły się w nocy. Teraz mam NIPPARTS'a i się dobrze sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 a po wiela te sumitomo i gdzie to mozna nabyc droga kupna? moze sie skusze :roll: maze macie jakis opis tego? [ Dodano: Sob 18 Lis, 06 01:07 ] najchetniej to bym zakupil to ale z przesylka to wyjdzie troche za drogo http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MAGNECOR-KV...sspagenameZWD1V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Hej, ja szukam tych kabli wszędzie i nie mogę dostać. Miałem ostatnio jakieś polskie ale daremne. Cały czas mi samochód skakał.Zamieniłem na stare i chodzi normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Gregu z JC Auto Tuning Division te kable możemy mieć za ok. 370zł... nie ma co ich targać bo i tak sporo drożej to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Kurcze, strasznie drogie. Nie sądzę bym kiedykolwiek dał prawie 400 za kable. No ale cóż.Trzeba będzie poszukać czegoś tanszego ale równie dobrego.Dzięki Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 myslalem ze to Kuba pisze do mnie ale nie wazne skonczy sie na tym ze wjada NGK. maja dobre swiece wiec mam nadzieje i na kablach sie nie zawiesc. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Ja mam jeszcze jedną opropozycję kable TESLA podobno niezłe i 180 zeta kosztują,w firmie auto expert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 wspominałem już w jakimś innym temacie o kalblach SENTECH sprawdzonych przez mojego znajomego gaziarza, tanie i wytrzymują turdy gazowni i to na bardzo długo Oficjalna cena coś ok 110zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Greg wez oryginaly lub NGK bedziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 u Grega teraz wlecialy orginaly 10cio letnie i jest lepiej jak na rocznych Janmorach haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 u Grega teraz wlecialy orginaly 10cio letnie i jest lepiej jak na rocznych Janmorach haha hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Hi hi ,tak to już jest że stary oryginał jest czasem lepszy od nowych podróbek,moje przewody mają 10 lat 175tyś km i na gazie nie mam jeszcze przebić żadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Widać stara guma jest lepsza od nowego silikonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 dwa miesiące temu wymieniłem na boscha i teraz oddaje je do reklamacji bo świecą w ciemnościach. założyłem stare Sumitomo i nie widać dyskoteki pod maską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi