mmdelphi Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Witam W którym miejscu w P10 znajdują się zaślepki umożliwiające wprowadzenie do progu wężyka ze środkiem konserwującym. Jedyne miejsce które mi przychodzi do głowy to podstawa środkowego słupka lub otworki pod plastikowymi nakładkami na progach. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 otworki pod plastikowymi nakładkami na progach i to jest odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 otworki pod plastikowymi nakładkami na progachi to jest odpowiedz Nie zdążyłem odpowiedzieć Tak samo jest w Almerkach N15 i Primerkach P11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 jak zdejmiesz plastikową osłonkę progu są jedne a jak odwiniesz kawałek materiuału z podłogi są drugie 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Musisz uważac na mały szczegół przy wprowadzani elestycznego weżyka do tych rowków Ja miałem weżyk ok. zz 50 cm i właściwie wszedzie doszedł ... Doszedł nawet tam gdzie jest szpula ze zwinietym pasem i zanieczyścił mi pas.. musiałego go potem lekko przeczyścic. Proponuje przed pryskaniem rozwinąć pas na maksa by sie nie pobrudził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aro_prezes Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 a jaki środek konserwujący do progów polecacie?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 a jaki środek konserwujący do progów polecacie??Pozdrawiam ''szukajcie a znajdziecie''-żekł pan http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?p=264325#264325 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.