Gość KUI3A Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Hej, najprawdopodobniej za niedługo będę przymierzał się do wymiany amorków w moim aucie (mam wrażenie, że za często i na zbyt małych wybojach zawieszenie "dobija") Chciałbym założyć coś o ieco bardziej sportowym charakterze, czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Polecacie może w szczególności jakaś marka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Hej, najprawdopodobniej za niedługo będę przymierzał się do wymiany amorków w moim aucie (mam wrażenie, że za często i na zbyt małych wybojach zawieszenie "dobija") Chciałbym założyć coś o ieco bardziej sportowym charakterze, czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Polecacie może w szczególności jakaś marka? polecam Bilstainy albo Kayaby gazowe - jak coś mam dostęp do takowych po rozsądnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KUI3A Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 z tego co patrzyłem to bil B6 do n-16 jest niedostępny a KYB to rozumiem, że mówisz o tych SR, czy jakoś tak, no w każdym razie nie tych zupełnie seryjnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 podaj mi dokładnie rok, wersje nadwozia, i silnik jaki masz a sprawdze czy B6 nie są dostępne - ale B4 są baardzo twarde ,a Kayaby Excel G - ja je mam w GT i są super gdybym miał twardsze to chyba zęby bym stracił :grin: Kayaby do N16ki na tył ok 255zł/szt a na przód ok 270zł/szt ale musiałbym sprawdzić bo dobrze nie pamietam, oczywiście gwarancja na 2lata przy zakupie kompletu na oś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Panowie a jakie seryjnie były montowane w N16 2000r.?? Gazówki, olejówki czy mieszane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KUI3A Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 podaj mi dokładnie rok, wersje nadwozia, i silnik jaki masz a sprawdze czy B6 nie są dostępne - ale B4 są baardzo twarde ,a Kayaby Excel G - ja je mam w GT i są super gdybym miał twardsze to chyba zęby bym stracił :grin: Kayaby do N16ki na tył ok 255zł/szt a na przód ok 270zł/szt ale musiałbym sprawdzić bo dobrze nie pamietam, oczywiście gwarancja na 2lata przy zakupie kompletu na oś dobra cena tych amorków KYB, bo jak na koni sport patrzyłem to na przód ponad 550pln więc chyba jak przyjdzie pora to zapodam sobie takowe, na chwilę obecną muszę się rozejżeć za jakimiś hamulcami na tył, bo padliną troche trącą a moje auto to 2,2Di, 2000 rok, HTB 5d, wersja z ABS taka dość mocno wyposażona w różne bajery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Bilstainów nawet B4 do n16ki nie ma - ale jeszcze sprawdze w razie czego Sprawdze ci hamulce - Lukasa - takie jak Nissan seryjnie montuje Więc: jeżeli masz kod silnika:YD22DDT system hamulców:Sumitomo klocki:100zł komplet na tył tarcze:80zł/szt jeżeli masz kod silnika:YD22DDTI system hamulców:Lucas klocki:125zł komplet na tył tarcze:80zł/szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.