Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[n-16] amortyzatory

Gość KUI3A

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

najprawdopodobniej za niedługo będę przymierzał się do wymiany amorków w moim aucie (mam wrażenie, że za często i na zbyt małych wybojach zawieszenie "dobija")

Chciałbym założyć coś o ieco bardziej sportowym charakterze, czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Polecacie może w szczególności jakaś marka?

Hej,

najprawdopodobniej za niedługo będę przymierzał się do wymiany amorków w moim aucie (mam wrażenie, że za często i na zbyt małych wybojach zawieszenie "dobija")

Chciałbym założyć coś o ieco bardziej sportowym charakterze, czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Polecacie może w szczególności jakaś marka?

polecam Bilstainy albo Kayaby gazowe - jak coś mam dostęp do takowych po rozsądnej cenie

podaj mi dokładnie rok, wersje nadwozia, i silnik jaki masz a sprawdze czy B6 nie są dostępne - ale B4 są baardzo twarde ,a Kayaby Excel G - ja je mam w GT i są super gdybym miał twardsze to chyba zęby bym stracił :grin:

Kayaby do N16ki na tył ok 255zł/szt a na przód ok 270zł/szt ale musiałbym sprawdzić bo dobrze nie pamietam, oczywiście gwarancja na 2lata przy zakupie kompletu na oś

podaj mi dokładnie rok, wersje nadwozia, i silnik jaki masz a sprawdze czy B6 nie są dostępne - ale B4 są baardzo twarde ,a Kayaby Excel G - ja je mam w GT i są super gdybym miał twardsze to chyba zęby bym stracił :grin:

Kayaby do N16ki na tył ok 255zł/szt a na przód ok 270zł/szt ale musiałbym sprawdzić bo dobrze nie pamietam, oczywiście gwarancja na 2lata przy zakupie kompletu na oś

dobra cena tych amorków KYB, bo jak na koni sport patrzyłem to na przód ponad 550pln

więc chyba jak przyjdzie pora to zapodam sobie takowe, na chwilę obecną muszę się rozejżeć za jakimiś hamulcami na tył, bo padliną troche trącą

a moje auto to 2,2Di, 2000 rok, HTB 5d, wersja z ABS taka dość mocno wyposażona w różne bajery

Bilstainów nawet B4 do n16ki nie ma - ale jeszcze sprawdze w razie czego

Sprawdze ci hamulce - Lukasa - takie jak Nissan seryjnie montuje

Więc:

jeżeli masz kod silnika:YD22DDT system hamulców:Sumitomo

klocki:100zł komplet na tył

tarcze:80zł/szt

jeżeli masz kod silnika:YD22DDTI system hamulców:Lucas

klocki:125zł komplet na tył

tarcze:80zł/szt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...