Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Ile razy można?

Gość leo61
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W ciągu 3 miesięcy ukradli mi DWA razy halogeny.Za każdym razem kradzież zgłaszałem na policji i za każdym razem ta sama odpowiedź:"musi być zapotrzebowanie na takie halogeny,wykrycie sprawców jest równe niemal zeru". Pod blokiem stoją sporo młodsze i dużo droższe "germańce"a złodzieje uparli się na mojego "japońca" .Kupowanie kolejnych halogenów mija się z celem w związku z tym proszę o radę:jak zamaskować otwory po halogenach?

leo61 napisał:
jak zamaskować otwory po halogenach?

Są specjalne zaślepki, montowane zamiast halogenów. Gdzieś mam coś takiego. Jak chcesz to mogę poszukać. A odnośnie zabezpieczeń halogenów to tutaj masz informacje http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ghlight=halogen

leo61 napisał:
W ciągu 3 miesięcy ukradli mi DWA razy halogeny.Za każdym razem kradzież zgłaszałem na policji i za każdym razem ta sama odpowiedź:"musi być zapotrzebowanie na takie halogeny,wykrycie sprawców jest równe niemal zeru". Pod blokiem stoją sporo młodsze i dużo droższe "germańce"a złodzieje uparli się na mojego "japońca" .Kupowanie kolejnych halogenów mija się z celem w związku z tym proszę o radę:jak zamaskować otwory po halogenach?

kołomnie stoi omega co lusterka 4dni temu straciła dzisiaj patrze a tu listem z jednej strony nie ma - auto na parking strzeżony i będzie git

Normalnie strzelał bym do takich pacanów.

MI kilka miesięcy temu rozdłubali lusterko.

Ktoś się chyba chciał zaopatrzyc w samo szkło bo mu się rozpękło przy nie fachowym wydłubywaniu. Więc skurwle tylko mi kłopotów narobili.

Chociaż dzieki temu wiem gdzie w wawie za małe pieniądze dorobić szkło do lustra no i że mam podgrzewane lusterka :)

Sory że nie na temat ale łącze się we współczuciu.

Co dziennie patrze z rana czy jeszcze mam kołpaki (bo oryginalne)

kmink napisał:
auto na parking strzeżony i będzie git

Przez 7 lat miałem samochód na parkingu strzeżonym ale pomyślałem,że auto ma już 9 lat, to nie warto płacić (120 zł/miesiąc) tym bardziej,że płacę autocasco.Po tygodniu stania pod blokiem ukradli halogeny pierwszy raz.

leo61 napisał:
  kmink napisał:
auto na parking strzeżony i będzie git

Przez 7 lat miałem samochód na parkingu strzeżonym ale pomyślałem,że auto ma już 9 lat, to nie warto płacić (120 zł/miesiąc) tym bardziej,że płacę autocasco.Po tygodniu stania pod blokiem ukradli halogeny pierwszy raz.

najgorsze jest to że halogeny itp. są tanie - nie takie drogie i nieopłaca sie z AC robić

Mam rozwiązanie Waszych problemów. Następnym razem jak Wam zwiną to kupcie używki z podrdzewiałymi lustrami, nikt ich Wam nie skubnie. Ja takie mam i nikt się nimi jeszcze nie zainteresował ( tfu, tfu! ) :D Bo po co komu takie dziadostwo ?:)

28Darek napisał:
Czy moglbys napisac cos wiecej na temat montazu tych halogenow ? Bylbym tez wdzieczny za jakies zdjecia bo to ciekawe co piszesz. Z gory dzieki za odpowiedz.

no ja miałęm rzeźbiony zderzak - więc to nie jest tak, że one tam pasują idealnie.

te, któe mam to jest coś takiego:

http://www.allegro.pl/item143051630_fiat_s...mplet_80_z.html

wsadziłem takie, kiedy lis zmasakrował mi zderzak i bez rzeźby się nie obyło.