Gość romario Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 szukam jednego z zestawow przewodow zaplonowych 4MAX - 0608-41-0157 BERU - 0300890891 BOsch - 0 986 357 239 power-tec - PT496 gdzie cos takiego moze byc na stanie lub jakis dobry zamiennik bo sprawdzilem chyba wszystkie sklepy w warwszawie i internetowe dzieki za pomoc romario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 lub jakis dobry zamiennik bo sprawdzilem chyba wszystkie sklepy w warwszawie i internetowe dzieki za pomoc było ze 100 razy..... :-))) proszsz http://motocom.pl/nissan/primera_wagon_200...0,0,,0,,78.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romario Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 ok dzieki a ktos moze korzystal z takich przewodow? moze jakis jeszcze jeden by sie znalazl po za JC romario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 a ktos moze korzystal z takich przewodow? tak,ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AM Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Kupowałem te przewody 2 miesiące temu i według mnie są spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romario Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 AM napisales "Kupowałem te przewody 2 miesiące temu i według mnie są spoko" z tego co sie orientuje to do tych silniczkow powinny byc inne przewody nie mowie ze nie pasuja ale powinny byc inne tak jak i swiece dzieki za konkretna odpowiedz peryskopa "tak,ja" - bardzo mi pomogla szkoda tylko ze nie zrozumialem o co chodzi romario [ Dodano: Pon 27 Lis, 2006 08:58 ] chodzilo mi o to ze do primerki 1,6 sa inne przewody i swiece niz do primerki 2,0 czy sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 dzieki za konkretna odpowiedz peryskopa "tak,ja" - bardzo mi pomogla szkoda tylko ze nie zrozumialem o co chodzi pytasz więc odpowiadam słowo ''tak'' oznacza iż zanabyłem tam uw przewody( i jestem hepi) słowo''ja'' oznacza że chodzi o moją skromną osobe P.S tam na tej stronie masz do róznych modeli części trza poszukać jakiś kłeszczyn???chętnie odpowiem i popre doświadczeniami swoimi jeśli takowe będe posiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romario Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 ok peryskop no wiec pisze szczegolowo co do linka ktory podales i tego co sie zorientowalem to wychodzi na to ze te kabelki nie sa odpowiednikami tych dedykowanych do tego modelu 2.0 oczywiscie mozna sie sprzeczac ze skoro pasuje i dziala tak samo z wiekszoscia swiec wsadzisz podobne i bedzie dzialalo tylko mi chodzilo o konkretne modele 4MAX - 0608-41-0157 BERU - 0300890891 BOsch - 0 986 357 239 power-tec - PT496 nie znam sie na tym az tak dobrze ale niech ktos mi powie czy dane modele kabli jednej firmy roznia sie tylko dlugoscia kabla czy moze materialami z jakich zostaly wysprodukowane wydaje mi sie ze to drugie tez z tad tez pewnie kable dedykowane do silnika 2.0 mozna stosowac w przy silniku 1,6 ale juz odwrotnie nie zawsze to dziala oczywiscie moge sie mylic wiec niech ktos mnie poprawi romario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 ok peryskopno wiec pisze szczegolowo co do linka ktory podales i tego co sie zorientowalem to wychodzi na to ze te kabelki nie sa odpowiednikami tych dedykowanych do tego modelu 2.0 oczywiscie mozna sie sprzeczac ze skoro pasuje i dziala tak samo z wiekszoscia swiec wsadzisz podobne i bedzie dzialalo tylko mi chodzilo o konkretne modele 4MAX - 0608-41-0157 BERU - 0300890891 BOsch - 0 986 357 239 power-tec - PT496 nie znam sie na tym az tak dobrze ale niech ktos mi powie czy dane modele kabli jednej firmy roznia sie tylko dlugoscia kabla czy moze materialami z jakich zostaly wysprodukowane wydaje mi sie ze to drugie tez z tad tez pewnie kable dedykowane do silnika 2.0 mozna stosowac w przy silniku 1,6 ale juz odwrotnie nie zawsze to dziala oczywiscie moge sie mylic wiec niech ktos mnie poprawi romario pisałeś za chcesz też zamienniki to ci zapodałem lynka,a ze akurat 2.0 były to dlatego żem przyjoł iż posiadasz taki silnik toć możesz poszukać sam,ja ci nie każe zanabyś kable od 2.0 tylko to był przykład .Tu masz stronke wpisz rok poszukaj i bedzie gites http://motocom.pl/nissan/auto_czesci,0,7,,,,0,,0,,84.html P.S po jakiego wała w pytaniu o kable piszesz 2.0 ???skoro masz 1,6 ??? :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romario Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 dobra jeszcze prosciej mam silnik 2.0 a ty 1.6 w tym linku co podales i w tym sklepie sa bledy Kopułka aparatu zapłonowego niby do mojego modelu ale od innego to samo moze byc z kabelkami ktore pewnie wetkne i beda dzialaly na stronach nissana, foty, intercars, powtarzaja sie 4MAX - 0608-41-0157 BERU - 0300890891 BOsch - 0 986 357 239 power-tec - PT496 a z tego co wiem te wymieniane firmy sa najbardziej wiarygodne i jezeli ktos wymienia jeden kabel do 20 modeli aut to zeczywiscie on jest za***isty i powinien kosztowac 500 zl lub chce opchnac ludziom ktorzy sie nie znaja i ktorym to nie zrobi wielkiej roznicy ze pojada wymienic te kable po 20 tys a nie po 100 tys a co do silnikow 2.0 to z tego co sie orientuje zez bylo kilka i rozne dlugosci kabli romario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 dobra jeszcze prosciejmam silnik 2.0 a ty 1.6 w tym linku co podales i w tym sklepie sa bledy Kopułka aparatu zapłonowego niby do mojego modelu ale od innego to samo moze byc z kabelkami ktore pewnie wetkne i beda dzialaly na stronach nissana' date=' foty, intercars, powtarzaja sie 4MAX - 0608-41-0157 BERU - 0300890891 BOsch - 0 986 357 239 power-tec - PT496 a z tego co wiem te wymieniane firmy sa najbardziej wiarygodne i jezeli ktos wymienia jeden kabel do 20 modeli aut to zeczywiscie on jest za***isty i powinien kosztowac 500 zl lub chce opchnac ludziom ktorzy sie nie znaja i ktorym to nie zrobi wielkiej roznicy ze pojada wymienic te kable po 20 tys a nie po 100 tys a co do silnikow 2.0 to z tego co sie orientuje zez bylo kilka i rozne dlugosci kabli już sie miałem poddać,ale spróbuje ja mam model p11,144 2,0 sr20de i takie kable zanabyłem i jest wszystko oki http://motocom.pl/nissan/primera_wagon_200...0,0,,0,,78.html ,to że pisze wagon czy sedan to pikuś a jak byś poszukał w archeo to te kable obfotografowałem i koledze wysłałem zdjęcia celem rozwiani wątpliwości.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romario Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 ok peryskop pomylilem z AM silnik podeslij mi linka z tymi zdjatkami lub email edtp@interia.pl a z ciekawosci ile kilometrow zrobiles na nich i jakich uzywasz swiec nie poddawaj sie tak szybko mozesz komus zycie uratowa romario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 ok peryskoppomylilem z AM silnik podeslij mi linka z tymi zdjatkami lub email edtp@interia.pl a z ciekawosci ile kilometrow zrobiles na nich i jakich uzywasz swiec nie poddawaj sie tak szybko mozesz komus zycie uratowa romario uffffffffff, myślałem że znowu zong bedzie zdjęc poszukam jak bede na chacie,kilosków zrobiłem narazie kole 7 tysi(na tych kablach) mam lpg więc jakby im coś dolegało dały by mi znać o sobie,świece OCZYWIŚCIE ngk ,pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romario Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 brzmi niezle czekam na mailika strzalka romario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi