Pilot9314 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Panowie jak zainstalowaliście w P10 w drzwiach kierowcy siłownik...? bo ja mam tak jak na foto i niestety już kilka razy przestał działać...więc trza rozkręcać, dokręcać, i od nowa... a poza tym wybrzusza mi lekko tapicerkę... http://c7.wrzuta.pl/wm2638/6dc06ad60016924249e9aa0d/20090401_003 O np tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojt_mk.. Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) Źle masz musisz pionowo w dół i za drugie cięgno złapać. Blachowkręty i gra. Bez tej blaszki ew. podkładki podłóż od wew strony i gra. Da rade ja miałem tak w swojej P10, tam jest taka osłona z blachy odkręciłem ją i wszystko ładnie pasowało. Pręt 1 obcinasz przekładasz przez siłownik i łączysz za pomocą uchwytów 2 z pionowym prętem, siłownik wejdzie od wew. strony. Pozdrawiam. Edytowane 30 Lipca 2016 przez wojt_mk.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi