Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Wymiana sworzni w Almerze Tino.

Gość tino2003

Rekomendowane odpowiedzi

Przejechane mam dopiero 70tyś. i poleciały sworznie, byłem pytać w dwuch warsztatach i powiedzieli, że sworznie są prasowane i jedynie wymiana wahaczy wchodzi w grę, ale w jeszcze jednym warsztacie który odwiedziłem powiedziano mi, że można jednak wymienić same sworznie. I teraz pytanie komu wierzyć i czy jest realna szansa na wymianę samych sworzni bo kupno nowych wahaczy w serwisie nissana nie bardzo mi się uśmiecha (ponad 1000zł. szt.) Bardzo proszę o jakieś info :)

pozdr

Witam,

Bajki tobie opowiadali, ja wymieniłem u siebie same sworznie bez problemu. Koszt 45-50 sztuka

podaje tobie linka do goscia, który oferuje duzo częsci w dobrej cenie do nissanów :-)

http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=4605811

pozdrawiam

:-) to dobrze :-) nie ma co przepłacać, mi w ASO za cały wachacz zaspiewali 1000 PLN

pozdrawiam

Nie no nawet mi przez myśl nie przeszło aby w ASO kupować (to najwięksi ******** jacy mogą być) W tamtym roku poszło mi łożyskło w napinaczu to zaśpiewali 780zł. za cały napinacz bo łozyska samego nie można wymienić ;) Zaufany mechanik wyminił mi to łozysko na poczekaniu koszt 8zł. + robocizna 25zł. :D

Ogólnie te wszystkie ASO to porażka. Auta nie serwisowałem bo wtsawiłem gaz i wiadomo, straciłem gwarancję ale jednego razu pojechałem aby mi skasowali świecący się serwis (wymiana oleju) to odmówili bo warunkiem skasoawnia swerwisu była wymiana oleju u nich. Za kilka dni znalazłem metodę aby samemu wejść w menu serwisowe komputera i wszelkie błędy sam sobie kasuję bez łaski tych cwaniaków.

pozdr

Jaki to sposób , jeśli mozna zapytać?. Może sie zaadaptuje do n16?Pozdr

????

Trzeba wyłączyć radio przyciskiem off wcisnąć "info" i wtedy cały czas trzymając kręcić pokrętłem od głosu kilkanaście razy w prawy, aż pojawi się na ekranie menu serwisowe, i z jego pozomu moża kasować serwis oraz inne błędy i robić testy. :)

pozdr

Dział zrób to sam:

Vhttp://www.nissanklub.pl/zrob_sam.php?pid=14&tcid=3&tid=26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...