Gość RadMaxx Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Witam! Kupiłem wreszcie swój pierwszy samochód - Primera hatchback z 96 r... i to wszystko co mogę o nim powiedzieć bo dopiero do mnie jedzie z Holandii. Ale mam pewne wątpliwości co do wyposażenia: - samochód posiada skórzane poszycie kierownicy - posiada klimatyzacje - jasną tablicę pod zegary - halogeny - alufelgi jednak dręczy mnie niepewność: - czy brak elektrycznych szyb to normalka przy w/w wyposażeniu - czy brak elektrycznych lusterek również - czy powinna mieć immo Wiem, że te pytania powinienem zadać przed zakupem sprzedawcy ale cena była okazyjna a interesu pilnuje wujo. Refleksja przyszła dziś wieczorem... Pozdrawiam i czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velociraptor Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Witam! Kupiłem wreszcie swój pierwszy samochód - Primera hatchback z 96 r... i to wszystko co mogę o nim powiedzieć bo dopiero do mnie jedzie z Holandii. Ale mam pewne wątpliwości co do wyposażenia: - samochód posiada skórzane poszycie kierownicy - posiada klimatyzacje - jasną tablicę pod zegary - halogeny - alufelgi jednak dręczy mnie niepewność: - czy brak elektrycznych szyb to normalka przy w/w wyposażeniu - czy brak elektrycznych lusterek również - czy powinna mieć immo Wiem, że te pytania powinienem zadać przed zakupem sprzedawcy ale cena była okazyjna a interesu pilnuje wujo. Refleksja przyszła dziś wieczorem... Pozdrawiam i czekam na info. Na refleksję to już trochę za późno .. odpowiedzi na wszelkie Twoje pytania uzyskasz wpisując VIN http://www.club-nissan.ru/cars/vin/ tam będziesz miał info na tema rzeczy które powkładała fabryka ... Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 no własnie sprawdz po VINie ps kupiłeś P10 czy P11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RadMaxx Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Witam! No VIN'a będę znał dopiero jak zobaczę na swoje oczka Co do Primerki to P10. Samochód raczej powinien byc ok tylko ta elektryka Myślałem, że jak skóra na kierownicy to powinna byc a tu raczej jej brak. Jak tylko ją dorwe to spiszę VIN'a i będę wiedział wszystko Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Myślałem, że jak skóra na kierownicy to powinna byc kierownice obszyć skóra to mozna i w Autosanie, więc to raczej żaden wyznacznik wyposażenia :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał L Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 U mnie w primerce dla przykładu nie ma elektrycznych szyb i nawet obrotomierza, a jest klimatyzacja........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 A umnie w Almerce nie ma niczego poza elektrycznymi lustrkami :] zas w N16 śa tam jakies bajery ale lusterka na kijek :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RadMaxx Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Witam! Sprawdziłem na forum i najwyraźniej istnieje możliwość założenia sobie elektryki do szyb. Jednak: - czy konieczny jest sterownik w drzwiach kierowcy? - czy szyby pozostaja te same? - czy jest jakaś zaślepka na miejsce po korbie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Witam! Kupiłem wreszcie swój pierwszy samochód - Primera hatchback z 96 r... i to wszystko co mogę o nim powiedzieć bo dopiero do mnie jedzie z Holandii. Ale mam pewne wątpliwości co do wyposażenia: - samochód posiada skórzane poszycie kierownicy - posiada klimatyzacje - jasną tablicę pod zegary - halogeny - alufelgi jednak dręczy mnie niepewność: - czy brak elektrycznych szyb to normalka przy w/w wyposażeniu - czy brak elektrycznych lusterek również - czy powinna mieć immo Wiem, że te pytania powinienem zadać przed zakupem sprzedawcy ale cena była okazyjna a interesu pilnuje wujo. Refleksja przyszła dziś wieczorem... Pozdrawiam i czekam na info. No to ja postaram się Ciebie uspokoić. Nie wiem jak jest w przypadku P10, ale w przypadku P11 wystepowała taka fajna wersja Si ( z silnikiem 1,6 ). Występowała oczywiście jako wypas, ale widziałem też biedniejsze wersje. Miały kubełkowe fotele, szare obramówki zegarów, halogeny, alufelgi, a jednocześnie szyby na korbkę, lusterka manualne. Ale immo powinny mieć wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 czy to jest INVITATION??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RadMaxx Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Witam! No sprawa jest dziwna... bo ma wszystko co powinien mieć Invitation oprócz.... chromowanych klamek. Ale jutro jade dotknąc moje maleństwo spiszę VIN'a i będę wiedział wszystko. Zdam relacje + zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 opisz co masz w nim a ja ci popwiem czy to jest to samo co moja invitation... [ Dodano: Sob 09 Gru, 2006 08:50 ] opisz co masz w nim a ja ci popwiem czy to jest to samo co moja invitation...ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość umas Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 O ile się nie mylę to była wersja GX i ona miała właśnie klimatyzację, a nie miała elektrycznych szyb ani lusterek. Co do immobilaizera to primery z tego rocznika powinny mieć chyba wszystkie. Jak się mylę to mnie poprawcie. Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RadMaxx Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Witam! Jestem po oględzinach mojego NISMO i oto co ustaliłem: Według numeru VIN oraz logo obok zegarów jest to wersja SRi. Wyposażenie: - elektryczny szyberdach - alufelgi 14" - spojler na klapie - regulowana kolumna kierownicy - centralny zamek - immo - klimatyzacja - skóra na kierownicy - halogeny - spojlery w kolorze nadwozia - lusterka w kolorze nadwzia - siedzenia kubełkowe - poduszka kierwocy - ABS Autko prezentuje sie super. Muszę wymienić olej i filtry. Żonka juz zaciera łapki do jazdy Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 O ile się nie mylę to była wersja GX i ona miała właśnie klimatyzację, a nie miała elektrycznych szyb ani lusterek. Nie miała klimatyzację, a mogła mieć. Klima była w opcji już od najniższych pakietów wyposażeniowych. Pakiet GX pojawił się dopiero w P11. W P10 były L, LX, SLX, SRi, GT Co do immobilaizera to primery z tego rocznika powinny mieć chyba wszystkie. Jak się mylę to mnie poprawcie. Nie mylisz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi