Gość mp2201 Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Witam ponownie. Mam pytanie - skąd można ściagnąć instrukcję po polsku do N16 ? (jesli wogole jest taka możliwośc). Z góre serdeczne dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcink Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Hmm... zaloguj się na forum -> wybierz forum Almera -> i masz przyklejony "Instrukcja n16 download".... poza tym wyskakuje jako chyba trzeci w wyszukiwarce...... Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addagio Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 I nic mu to nie da, bo link od pewnego czasu nie działa Niestety nie wiem, skąd indziej możesz ściągnąć tą instrukcję. Natomiast jak potrzebujesz service manual, to na dziale "Porady eksploatacyjne" jest gdzieś link do czeskiej strony Nissana i tam znajdziesz N16. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lan Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam a może któryś z kolegów zamieścił by tą instrukcję jako torenta? wtedy szybko by się rozaszła. Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magik Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Witama może któryś z kolegów zamieścił by tą instrukcję jako torenta? wtedy szybko by się rozaszła. Pozdrawiam Rafał A może na maila? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lan Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 dzięki ale to jest 75M. Wczoraj znalazłem ją na czeskiej stronie Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.