Gość bilczur Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Witam dzisiaj przepaliła mi się żarówka w P12. W serwisie zaśpiewali 350 za sztukę plus 70 wymiana. Nie wiecie gdzie można kupić taniej i jakie są to żarówki, jakiego typu. P12 z 2002 silnik 1,8 Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr676 Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Witam, Choćby tutaj:http://moto.allegro.pl/item143735242_xenon_zarowki_nowe_d2r_osram_i_philips_zarniki.html Mają być D2R Tylko mogą być problemy z dostawą-strajk Poczty Polskiej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bilczur Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Pamietaj tylko o tym, zeby kupić dwie. Ponieważ nowa zarówka bedzie świecić inaczej od tej starej. Mi przepaliła się 1 miesiac temu, kupiłem na allegro 2 sztuki Philipsa, orginalnie siedzą firmy Osram. Wymieniłem dwie na nowe a używana zostawiłęm sobie w zapasie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bilczur Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Od kogo kupowałeś na allegro i za ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Od kogo kupowałeś na allegro i za ile ? http://moto.allegro.pl/item135305883_zarow...d2r_tanio_.html 85PLN za sztuke Firmy OSRAM znajdziesz taniej..... .....ja chciałem Philipsa Wymienia sie tak jak zwykłą żarówkę, jakbyś miał problem to pytaj sie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.