Gość jankowski1987 Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Ma takie pytanie czy można podłączyć do nissana 100nx z 91r komputer pokładowy.Tak żeby mieżył średnie spalanie, temperature, prędkość , ilość przebytych kilometrów itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 prędkość , ilość przebytych kilometrów No to masz chyba w standardzie w liczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Zalezy jaki masz silnik. Jak masz 1.6 to nie bardzo bo jest gaznik. Jak 2.0 to powinno dac rade. Nawet jeden kolega z forum robil takie kompy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Przy 1.6 też da rade jeśli ma na wtrysku. Kiedyś w jakiejś gazetce dla elektroników był taki prosty układzik który wskazywał wszystko co chciałeś. Musiałbym poszukać i podać linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 czy można podłączyć do nissana 100nx z 91r W 91r byly silniki GA16DS wiec gaznik. Chyba ze koleaga jakiegos swapa zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Ja tez chetnie zalozyl bym cos takiego, ma ktos jakies info na ten temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek.z.25 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ja też jestem chętny. A co do silnika 1,6 - żona ma 100nx 1,6 na pełnym wtrysku :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Mnie to trzeba po pare razy przypominać żebym coś zamieścił, ale teraz sobie przypomniałem po odświeżeniu tematu i podaje linka odnośnie kompa pokładowego http://sklep.avt.com.pl/go/_info/?id=45434 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 no to wypas tylko jeszcze pytanie kto mi to zamontuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek.z.25 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 http://sklep.avt.com.pl/go/_info/?id=45434 Ma ktoś to zamontowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi