Gość knypek141 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 mam pytanko czy w mojej myszce 1.2 super s z 91 roku trudno jest wyjąć skrzynię biegów bo muszę wymienic łożysko wyciskowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 zależy jakie masz warunki i umiejętności :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 generalnie gdyby zalozyc ze wszytkie sruby odkrecaja sie bez problemu, to wyjecie skrzyni nie powinno zajac Ci wiecej niz ~2 godziny... ba... nawet mniej... ale np jak ja wyjmowalem swoja to mialem taka jedna srube z ktora mocowalem sie z godzine zanim wkoncu odpuscila... Jak tak sobie spojzysz na to wszystko to mozesz dojsc do wniosku ze wystarczy tylko lewa poloske wyjac.... skrzynie i tak w lewo bedziesz ciagnal to prawa wyjdzie... ale polecam Ci wyjac tez i prawa, ulatwia to dostep do niektorych srub... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość knypek141 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 dziękuje jestem na drugim roku w technikum mechanicznym takż chyba raczej problemu nie będzie dziękuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.