Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Dywaniki Gumowe

Gość mrówka 27

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mrówka 27

Witam! Chciałbym w końcu ze zbliżąjącą się zimą nabyć drogą kupna jakieś dywaniki gumowe do mojej almerki, chciałbym żeby pasowały konkretnie do tego modelu, a nie w miarę uniwersalne czyli do niczego. Wiecie może gdzie W Wawie można kupić takie dywaniki, ewentualnie gdzieś na allegro? Pozdrawiam

Allegro lub Norauto, ja mam z Norauto i nawet nieźle pasują,

koszt około 60zł za komplet rok temu

ponieważ jest szczyt sezonu zakupowego na dywaniki

proponuję wcześniej zadzwonić i upewnić się czy są

Od razu proponuję oryginały... Nie jestem za kupowaniem tylko i wyłącznie oryginalnych części do samochodu, ale sam kupiłem jakieś tanie badziewie niedawno. Co prawda pasują i to dosyć dobrze, ale po 3 miesiącach użytkowania wyglądają jakby jeździły w tym samochodzie od nowości... Nie przypuszczałem, że guma może się tak wycierać. Na wiosnę będzie dziura na wylot. Czyli oszczędność żadna.

A sprowadziłem wózek z dywanikami z przodu (na szczęście mam w piwnicy) i chyba przeproszę się z nimi na wiosnę - solidne wykonanie, gruba guma. Tylko rynienek brak było, stąd zmiana.

Na te rynienki polecam zwrócić uwagę - przydają się w "mokre" dni...

Co do miejsca zakupu polecam zwykły sklep z częściami samochodowymi. Jak gołą ręka dasz radę je rozerwać, to pier...nij je na blat sprzedawcy i wyjdź... Wizualnie na allegro nie zobaczysz jakości gumy.

pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...