Gość joga12 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam, na początku chciałbym sie przywitać z wszystkimi klubowiczami, gdyż jestem tu po raz pierwszy. Przejrzałem dotychczasowe tematy dotyczące głośników w tylnych słupkach, jednakże poza rozmiarem nie udało mi się nic wiecej znaleśc. Czy ktoś z klubowiczów zmieniał może ostanio te głośniki i orientuje sie ile jest tam miejsca i czy udało by się tam zamontować głośniki o głębokości 53mm? Pozdrawiam Joga Primera P10 - sprzedana Primera P11 GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piterP11sz-n Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 witam ! ja u siebie na tyl zarzucilem infinity ref 4012 i glebokosc 48 mm i byl spory problem musialem dac 5 mm pierscien, i dobrze sie napocic zeby sie zmiescily pod tapicerka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.