Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

X-Trail CB

Gość Sawkus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Diamond K9000  :shifty:

http://www.youtube.com/watch?v=ntXjGRBLhCA

Podnośnik małych anten. Cena ok. 350zł. Mojej 2-metrówki nie uniesie... Ale na forum CB pracujemy nad czymś mocniejszym.

Edytowane przez crayou

To i ja się dołączę do tematu. Mam zestaw President Teddy + antena montana, na magnesie, w miarę krótka żeby nie haczyć na parkingach. Radio podłączone jest pod zapalniczkę od tyłu. Niestety musiałem zdemolować tylną ściankę schowka w którym jest wstawione radio, ale przy najmniej nie mam  kłopotu z jego ciągłym chowaniem, przemieszczaniem etc. Kabel anteny pociągnąłem wewnątrz, wciskając go pomiędzy podsufitkę a uszczelki. Nie widać nic :)

post-59786-0-19019500-1396184235_thumb.jpg

post-59786-0-66258500-1396184294_thumb.jpg

post-59786-0-13862100-1396184364_thumb.jpg

post-59786-0-11952800-1396184399_thumb.jpg

post-59786-0-50430100-1396184426_thumb.jpg

tak sobie pomyślałem.... a jak byś upchnął radyjko w miejsce od popielniczki? Pi razy oko podobna wielkość... a  głośniczek jako majsterkowicz byś chyba dał rade przenieść w inne miejsce... ;)

To i ja się dołączę do tematu. Mam zestaw President Teddy + antena montana, na magnesie, w miarę krótka żeby nie haczyć na parkingach. Radio podłączone jest pod zapalniczkę od tyłu. Niestety musiałem zdemolować tylną ściankę schowka w którym jest wstawione radio, ale przy najmniej nie mam  kłopotu z jego ciągłym chowaniem, przemieszczaniem etc. Kabel anteny pociągnąłem wewnątrz, wciskając go pomiędzy podsufitkę a uszczelki. Nie widać nic :)

miałem ten sam pomysł ale szkoda mi było lodóweczki i dlatego dałem piętro wyżej.

miałem ten sam pomysł ale szkoda mi było lodóweczki i dlatego dałem piętro wyżej.

Karibox u mnie niestety nie ma miejsca wyżej..mam radio a potem ekran od nawigacji.

Teraz mam jeden kłopot, bo przy sprzedaży auta, ewentualnej, będę musiał wymyślić jakąć zaślepkę w miejsce dziury, bo musiałem wybić praktycznie całą ściankę z tyłu, ale pewnie zrobię ją z zaślepki cd ze starego komputera.