crayou Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Diamond K9000 http://www.youtube.com/watch?v=ntXjGRBLhCA Podnośnik małych anten. Cena ok. 350zł. Mojej 2-metrówki nie uniesie... Ale na forum CB pracujemy nad czymś mocniejszym. Edytowane 25 Marca 2014 przez crayou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinok Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Patent fajny tylko obawiam się, że po jakimś czasie nie mialbym ani anteny ani "składacza":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoozva Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 To i ja się dołączę do tematu. Mam zestaw President Teddy + antena montana, na magnesie, w miarę krótka żeby nie haczyć na parkingach. Radio podłączone jest pod zapalniczkę od tyłu. Niestety musiałem zdemolować tylną ściankę schowka w którym jest wstawione radio, ale przy najmniej nie mam kłopotu z jego ciągłym chowaniem, przemieszczaniem etc. Kabel anteny pociągnąłem wewnątrz, wciskając go pomiędzy podsufitkę a uszczelki. Nie widać nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 tak sobie pomyślałem.... a jak byś upchnął radyjko w miejsce od popielniczki? Pi razy oko podobna wielkość... a głośniczek jako majsterkowicz byś chyba dał rade przenieść w inne miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 To i ja się dołączę do tematu. Mam zestaw President Teddy + antena montana, na magnesie, w miarę krótka żeby nie haczyć na parkingach. Radio podłączone jest pod zapalniczkę od tyłu. Niestety musiałem zdemolować tylną ściankę schowka w którym jest wstawione radio, ale przy najmniej nie mam kłopotu z jego ciągłym chowaniem, przemieszczaniem etc. Kabel anteny pociągnąłem wewnątrz, wciskając go pomiędzy podsufitkę a uszczelki. Nie widać nic miałem ten sam pomysł ale szkoda mi było lodóweczki i dlatego dałem piętro wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoozva Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 miałem ten sam pomysł ale szkoda mi było lodóweczki i dlatego dałem piętro wyżej. Karibox u mnie niestety nie ma miejsca wyżej..mam radio a potem ekran od nawigacji. Teraz mam jeden kłopot, bo przy sprzedaży auta, ewentualnej, będę musiał wymyślić jakąć zaślepkę w miejsce dziury, bo musiałem wybić praktycznie całą ściankę z tyłu, ale pewnie zrobię ją z zaślepki cd ze starego komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi