Gość kula98 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam! Mam pytanie czy kierunkowskazy boczne (błotnik) z Nissana Maximy rok 96-00 pasują do Almery r 98. Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 pytasz o wersje US czy EURO?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kula98 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Raczej tak. Tu masz białe: Almera / Maxima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 ale zdzierają na tym allegro http://doaut.pl/m-NISSAN-o-ALMERA_96_99.html#191 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kula98 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Dziękuje wszystkim za odpowiedź. Już kupiłem białe "clear chrome" jak przyjdą to napisze czy pasowały. kierunki clear chrome Pozdrawiam Łukasz [ Dodano: Nie 24 Gru, 2006 00:40 ] Witam Kierunki pasują w błotnik i wyglądaja tak jak te z Almery tylko jest jeden mały problem kostka z żarówką niepasuje ale po przeróbce pilnikiem udało mi sie włożyć kostke z żarówką w kierunkowskaz. Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.