Gość Miras___ Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Dzisiaj kupiłem nyske poj 1.6 94.r po okazyjnej cenie :mikolaj: chyba prezent na mikołajki :mikolaj: Progi zdrowe, prawa reparaturka malutka oznaka rdzy, kolumny zdrowe, podłoga ok, sprzegło ok, rozrządu nie słychac! Tylko teraz muszę przerejestrować i w droge To juz moja druga nyska poprzednią sprzedałem bo się blacha posypała! Pozdrowionka :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 No to powodzenia. Niech się sprawuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Gratulacje udanego zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 dawaj fotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 dawaj fote i pochwal sie jakie ma wyposazenie, jesli to nie tajemnica to ila zaplaciles, gratuluje na wiosne ja bede poszukiwal zdrowego okazu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miras___ Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Fotek jeszcze nie mam zadnych. Z wyposazenia ma elektryczne szyby i lusterka, ABS, wspomaganie, centralny, immobilaiser, alarm, chyba podgrzewane przednie fotele ale nie jestem pewien. w srodku jak i na zewnatrz zadbany. Cena jaka zaplacilem to 2900zł :one: do oplat. Wydaje mi sie ze cena bardzo niska mojego poprzedniego 100NXa sprzedalem za 4500tys :one: z widocznymi sladami rdzy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.