Gość Piotr676 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Witam, Zamykając auto pilotem mam potwierdzenie kierunkami i delikatnym,prawie niesłyszalnym dźwiękiem.Czy jest możliwość ten dźwięk pogłośnić,by był lepiej słyszalny. Czy podczas otwierania,też ma być sygnał,bo u mnie nie ma. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Witam,Zamykając auto pilotem mam potwierdzenie kierunkami i delikatnym,prawie niesłyszalnym dźwiękiem.Czy jest możliwość ten dźwięk pogłośnić,by był lepiej słyszalny. Czy podczas otwierania,też ma być sygnał,bo u mnie nie ma. Pozdrawiam U mnie nie ma żadnego sygnału przy zamykaniu i otwieraniu. Tylko mrugaja kierunki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mymlok Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 masz uszkodzoną syrenkę Witam,Zamykając auto pilotem mam potwierdzenie kierunkami i delikatnym,prawie niesłyszalnym dźwiękiem.Czy jest możliwość ten dźwięk pogłośnić,by był lepiej słyszalny. Czy podczas otwierania,też ma być sygnał,bo u mnie nie ma. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Ja mam sprawną syrenkę i sygnału nie slysze....... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziombalova Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Ja mam przy zamykaniu- i to całkiem głośny. Przy otwieraniu tylko kierunki mrugają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr676 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Wie ktoś,gdzie znajduje się centralka alarmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.