Gość Marios Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 interesuje mnie lotka dachoda do mojego nissana sunny z 93r wersja 3 D .gdyby ktos wiedizla gdzie moje taka dostac to prosze o informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Guzu Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Szukaj na allegro. Czasem moze się trafic. Ja tak własnie znalazlem była uszkodzona, ale pokleilem, wypucowałem i teraz przepieknie wyglada na nissanku:)Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Mam kolegę co ma do sprzedania z wersji GTI koloru czerwonego nie wiem ile chce za nią tel do nie go podam na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartas Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 mnie również interesuje taka lotka (nawet kolor by sie zgadzał ) ja też moge prosić o numer telefonu na priva?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.