Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

ANGEL EYES ringi w reflektorach

Gość ADEX

Rekomendowane odpowiedzi

Witam . ostatnio naszła mnie chęć zamontowania pospolitych postojówek z BMW

zauwazyłem ze te postowjówki naprawde fantastycznie wyglądają jesli ma cie czyste szkło w reflektorze (FF) ale i przy ryflowanych szkłach tez ciekawie to wyglada.

pytanie brzmi: jak sa zbudowane reflektory w BMW ze tej wielkoscie "żarówki" można tam zainstalować.

czy istnieje moćliwość stwaienia takich ringów do naszych Lamp ?? bo jedyna opcja jaką jak narazie znalazłem to demontarz szkła z reflektora ale to dosc ryzykowna operacja :|

o ringach do micry to nawet w zagranicznych sklepach online nie wspominaja wiec o gotowych to zapomnij ... zostaje tylko zmiana reflektorow na zamienniki od innych aut ew zrobic samemu ... ale czy sie da ?! ;)

Gość johny_fellow

ADEX chłopie kup najpierw alusy potem jakieś ringi. :P

Pozatym w ryflowanym szkle może to się za bardzo rozpraszać i nie osiągniesz zamierzonego efektu. Ja myślałem nad tym do mojej K11 ale się rozmyśliłem, z tym że jak sam widziałeś ja mam ostatnie wyjście K11 po FL'u i gładkie reflektory.

Teraz pakuję kasę w 100NX'a. Trochę się z nim pobawię. :)

jonny co pa miernik do wiatraka ?

alusty stoja w garazu. tak samo cały body kit z tym ze niepolakierowany. a dzis przyjchał do mnie spiler na klape ztym ze trzeba go troszkę poprawic bo .. no co z nie pasuje :P :diabel2:

rozumiem ze nieabrdzo sie widzi tego typu postojowkaale. wciaz nei wiem jak sie je wklada do BMW :) te bawarowskie reflektory to maja taki duzy otwor od zarowki ze takie ringi wchodza ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...