Gość ADEX Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Witam . ostatnio naszła mnie chęć zamontowania pospolitych postojówek z BMW zauwazyłem ze te postowjówki naprawde fantastycznie wyglądają jesli ma cie czyste szkło w reflektorze (FF) ale i przy ryflowanych szkłach tez ciekawie to wyglada. pytanie brzmi: jak sa zbudowane reflektory w BMW ze tej wielkoscie "żarówki" można tam zainstalować. czy istnieje moćliwość stwaienia takich ringów do naszych Lamp ?? bo jedyna opcja jaką jak narazie znalazłem to demontarz szkła z reflektora ale to dosc ryzykowna operacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sonar Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Jezu!! Chłopie postaraj się z pisaniem. A może klawiatura ci pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 o ringach do micry to nawet w zagranicznych sklepach online nie wspominaja wiec o gotowych to zapomnij ... zostaje tylko zmiana reflektorow na zamienniki od innych aut ew zrobic samemu ... ale czy sie da ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 ADEX chłopie kup najpierw alusy potem jakieś ringi. Pozatym w ryflowanym szkle może to się za bardzo rozpraszać i nie osiągniesz zamierzonego efektu. Ja myślałem nad tym do mojej K11 ale się rozmyśliłem, z tym że jak sam widziałeś ja mam ostatnie wyjście K11 po FL'u i gładkie reflektory. Teraz pakuję kasę w 100NX'a. Trochę się z nim pobawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 jonny co pa miernik do wiatraka ? alusty stoja w garazu. tak samo cały body kit z tym ze niepolakierowany. a dzis przyjchał do mnie spiler na klape ztym ze trzeba go troszkę poprawic bo .. no co z nie pasuje :diabel2: rozumiem ze nieabrdzo sie widzi tego typu postojowkaale. wciaz nei wiem jak sie je wklada do BMW te bawarowskie reflektory to maja taki duzy otwor od zarowki ze takie ringi wchodza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Na przykładzie lamp z Hondy: http://www.geocities.com/jvxdriver/eagle_eyes.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Na przykładzie lamp z Hondy: http://www.geocities.com/jvxdriver/eagle_eyes.htm na allegro sa podobne za ok 100 :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.