gre Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 tak jak w temacie, kiera wygląda tak, a airbag tak czy stworzy to jedną całość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 na moje oko,a oko stolarza niekłamie :one: to nie bedzie pasowała, jakoś bardziej podcięta ta poduszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 nie pasuje, sprawdzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 a kiera w N15 zawsze taka sama? podejdzie do mnie, ta z foto? zamiast mojej z GTi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 podejdzie ja u siebie zrobiłem na odwrót ta ze zdjęcia nie będzie obszyta skórką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 ta ze zdjęcia nie będzie obszyta skórką nie wiem czy przeżyją to moje dłonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 nie podejdzie w Almech bylo kila roznych kierownic. Na pierwszy rzut oka sa takie same a tak naprawde roznia sie wlasnie tym wcieciem na poduche... wiec albo poducha ci wejdzie idealnie, albo wejdzie i beda "szpary", albo poprosu nie wejdzie. Przed liftem, po lifcie w tej samej wercji np.GX sa rozne, do tego dolozymy wersje GTI i masz juz 4 rodzaje nie wiem jak bylo w SR'kach, ale moze byc podobnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 nie wiem jak bylo w SR'kach tak samo jak w GTi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.