Gość martinosss Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 to znow ja Moze ma ktos na sprzedaz sportowe sprezyny do Micry obnizajace o okolo 40mm pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 nieststy nei mam aale wiem gdzie sprzedaja wiemz ze komple tanio wychodzil. jak bys chial moge podjechac i spytacz czy jescze mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martinosss Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 z gory dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Może Platimexy -35mm? O cene zapytaj: hubert@platimex.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 ja mam sparco poltwarde -35mm ale nie na sprzedaz hehe. nie kupuj jakis shitow. od tego zalezy tez twoje zycie. tymbardziej klamr sciagajacych i innych wynalazkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 http://moto.allegro.pl/item142995298_sprez..._almera_su.html http://moto.allegro.pl/item131650154__jame...ssan_micra.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martinosss Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 witam ponownie mam pytanko czy moze ktos wie cos o sprezynach firmy JAMEX czytalem ze ponoc sa kiepskie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maryn87 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witam. czy do micry k10 są sportowe sprężyny? a może podejdą z k11? Nie znam sie na tym a od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem k10. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.