Gość evo Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 :!: witam :mikolaj: posiadam samouczek Nissan Almera n15.pdf bardzo ciekawy język oczywiście polski. jak ktoś chce to niech poda adres to przesle go. pozdrawiam :mikolaj: Mam wielką prosbe przysyłajcie na( pw ) tak mi bedzie łatwiej . tak moge kogos omylić dzienki Ja również bardzo bym prosił jeżeli jeszcze nie masz dość jej wysyłania:-) Pozdrawiam serdecznie, Paweł N15 rally@gazeta.pl [ Dodano: Pon 22 Sty, 2007 22:32 ] JA też poprosiłbym o ten samouczek albo wyjaśnienie co w nim jest na adres nissan_almera_ks@o2.pl z tego adresu można sobie ściągnąć książkę napraw do N15 po polsku hasło nissan Niestety to konto jest puste i nie ma tam żadnego samouczka,ehh rally@gazeta.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pietia_pk Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 tam nie było samouczka a tylko książka jakiś dobry człowiek skasował wszystkie mejle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość albert07 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Mam prośbę, czy mógłbyś wysłać i mi please??? :!: witam :mikolaj: posiadam samouczek Nissan Almera n15.pdf bardzo ciekawy język oczywiście polski. jak ktoś chce to niech poda adres to przesle go. pozdrawiam :mikolaj: Mam wielką prosbe przysyłajcie na( pw ) tak mi bedzie łatwiej . tak moge kogos omylić dzienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ged Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 ja tez byl bym zobowiazany happy.men@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trabi Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witam serdecznie Zakupiłem oststnio Almere N15 1997rok Bardzo bym prosił o przesłanie tej intrukcji trabi4@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tusiek Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 ja prosze na anemal@interia.pl z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andrzej klak Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Bardzo prosze andrzejklak@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Many Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Czy dostał ktoś ten samouczek od @Kaczora? Był dziś na form. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość albert07 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 niestety, ja czekam juz ktorys dzien. Czy w ogole ktos posiada ten samouczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vois Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 też pisałem na priv i niestety bez odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hudini77 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Jeśli jeszcze aktualne to proszę mi przesłać pdybkowski@gmail.com Pozdrawiam wszystkich :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raver Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Jezeli jest to jeszcze aktualne to poprosze raver1@vp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielkijack Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Czy ja też mógłbym prosić ? Z góry dziękuję. wielkijack@gazeta.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mejol Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 tez bardzo prosze chmuraw@o2.pl dziekuje Mejol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kx3 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Jeżeli nie będzie z tym problemu to także bym poprosił o tą kopalnie wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niedospielin Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 jeżeli można to ja tez jestem chętny na coś do poczytania pawelchas@poczta.onet.pl [ Dodano: Czw 15 Lut, 2007 20:21 ] soory pomyliłem się chaspawel@poczta.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almer19 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 witam Też byłbym wdzięczny za książeczkę tomkawusia@o2.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemeek_n15 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Jak mozesz to prosze o podesłanie pradzikiewicz@o2.pl , z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Many Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Ludzieeeee, czytajcie posty wyżej. O nikomu nic nie wysłał. Jeśli już to proście tu. http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?p=305828#305828 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konrat Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 witam. jesli można jeszcze to poprosze również ja o przesłanie takiej instrukcji i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAM85 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam Będę wdzięczny za przesłanie ksiązki. Dziękuję i pozdrawiam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalski23 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Witam, właśnie się zalogowałem, szukam instrukcji do almery tino 2,2 diesel 2001 w języku ojczystym oczywiście. Proszę o szybką pomoc rafalski23@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LUKI Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 ja tez poprosze meil: hem84@o2.pl dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vito555 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Będę wdzięczny za przesłanie książki: vito555@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grochu Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Nissan Almera sam naprawiam: http://www.sendspace.com/file/rv6h7x Instrukcja oblsugi http://www.sendspace.com/file/aqboc7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi