Gość ArekF n16 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witam Mam pytanie jak wylać olej w skrzyni biegów, korek wlewowy widze ale nie wiem gdzie jest korek spustowy-czy może się go wymienia poprzez zasysanie? nissan almera 2.2 di 2001r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Napewno nie, sprawdź w swojej ksiązsce obslugi masz pokazane jak sie wymienia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witam. Faktycznie. W tej skrzyni korek spustowy za bardzo się w oczy nie rzuca i nawet co niektórzy fachmani mają problem z lokalizacją. Klucz 12mm. Kliknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArekF n16 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 No właśnie mój znajomy mechanik miał z tym problem ale już to drukuje i mam nadzieję że sobie z tym poradzi..... Wielkie Dzięki za pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek N16 2,2 Di Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Mam pytanie jak wylać olej w skrzyni biegów Syntetyk 75W90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Witam Mam pytanie jak wylać olej w skrzyni biegów.... Patrz Instrukcja obsługi: Olej mechanicznej szkrzyni biegów - Lepkosć SAE 75W85 - API GL-4 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.