Gość Czen Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witam kupuje w niedziele sunny(tzn. zamieniam Scorpiaczka mojego) Na co mam zwrócić uwage!!!!! Ile to powinno palić właściciel pisze ze ma 85KM były takie wersje Czy ktoś kojarzy to autko ? http://img92.imageshack.us/my.php?image=10ok0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 właściciel pisze ze ma 85KM były takie wersjejeżeli auto było sprowadzone z niemiec to ma 75KM no chyba że koleś coś kombinował przy silniku, jeżeli był eksportowany na inny rynek to może mieć te 85 koników najlepiej sprawdź nr VIN on ci prawdę powie Tutaj możesz sobie sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czen Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 ok dzięki a co myślisz o wyglądzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 całkiem nieżle ale zdjęciem się nie sugeruj może odbiegać od rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czen Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 oczywiste a LPG ile palą te autka ? przy spokojnej jeździe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Mój na benzynie przy spokojnej jeździe spali około 7 l. z tego co czytałem na tym forum to te silniki spalą ok 9-12 l. LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czen Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 no panowie i panie to moje 4 forum i tych podpowiedzi jest strasznie mało mam nadzieje że to wina zbliżających się świąt Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ronin00 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Przy zakupie sprawdż stan blacharki-Sunniaki z tego co słyszę i co obserwuje u swojego N14 "ruda"lubi szczególnie progi ,tylne błotniki.W swoim nissanku mam silnik 1,4,nie jest to może "rakieta",ale co najważniejsze bezawaryjny i dobrze znoszący LPG.Średnie spalanie na LPG 8-10l W sumie tylko ta rdza...... :zly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autko już jakiś czas na allegro siedzi wiec sprawdź dokładnie czy nie miało dzwona, bo może początek przygody z tuningiem był właśnie taki ze ktoś auto rozwalił sprawdź progi w tylnej części czy nie są pordzewiałe i nadkola tylne od wewnątrz tylko uważaj żeby Ci ręka nie wpadła za głęboko :diabel: ronin00 widze ze pisaliśmy to w tym samym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.