Gość ASPDAREK Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witam, czy ktoś może mi podpowiedzieć dlaczego mi nie działa regulacja podnoszenia świateł i czy muszą być dwa silniczki podłączone by ruszyło bo jeden jest podpiętya drugi nie bo po wymianie lampy nie pasuje wtyczka, istnieją gdzieś jakieś bezpieczniki?. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 ja mam jeden niesprawny i jest odłączony - drugi działa bez tego pierwszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 ja mam jeden niesprawny i jest odłączony - drugi działa bez tego pierwszego U mnie jest to samo. Jeden działa a drugi nie. Mimo, że oba są podłączone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ASPDAREK Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 to gdzie może leżeć przyczyna że mi oba nie chodzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 to gdzie może leżeć przyczyna że mi oba nie chodzą? oba masz padnięte :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość durom Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 niekoniecznie. Mi też jeden nie działał. Wyciągnąłem reflektor i okazało się że ten wodzik który podnosi światło wypadł z mocowania. Poprawiłem i oba teraz pracują Proponuję zerknąć czy to nie ten przypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.