Qua-doW Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Witam niedawno dorobiłem się nissana navary z .03r. Brakowało w nim pare rzeczy, ale wszystko jako tako udało mi się zorganizować poza jednym małym drobiazgiem który dosyć mocno kuje mnie w oczy, jest to mianowicie zaślepka przy hamulcu ręcznym, a właściwie jej brak... szukałem po allegro i giełdach motoryzacyjnych, ale niema albo niechcą sprzedać tak małego elementu, pytałem w salonie nissana, ale tam takowa zaślepka niewidnieje jako pojedynczy element i musiałbym kupić cały kawał plastiku za conajmniej nierozsądną cene. Może ktoś z forum doradziłby mi gdzie powinienem poszukać tego drobiazgu? Z góry thx za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 A może będzie pasować zaślepka np.z konsoli innego nissana? Japończycy dużo detali mają zestandaryzowanych więc może coś spasuje? Może na jakimś szrocie dadzą ci pogrzebać w jakimś wraku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berez Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 mysle ze taka zaslepka w ASO bedzie kosztowala tyle co 2 duze piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Z Terrano będzie pasowała na 100%. To kupisz tylko na szrocie albo ASO :mikolaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Starsza Navara i skóra?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qua-doW Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Starsza Navara i skóra?????????? no tak jakoś wyszło sprowadziłem navare z Lichtensztajnu i poza tym że była puknięta trochę z przodu po lewej to była całkiem nieźle odpicowana. Poza skórą jest jeszcze telefon (którego chce się jak najszybciej pozbyć) wyciągara, narazie zdemontowana bo niemam do niej sterownika, sztywna pokrywa na kipe z zamkiem i przedni zderzak z aluminiowych rur, ale też narazie zdemontowany bo mocowany jest do wyciągary. Z Terrano będzie pasowała na 100% mówisz że z terrano styknie to już lepiej. dzięki bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ty no wrzuc fotu, bo fajnie się czyta to by się jeszcze obczaiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qua-doW Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 no porobię pare fot w najbliższym czasie narazie navarka jest tak zabłocona że ledwo widać jaki ma kolor, ale z tym błotem też jej do twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek22 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Starsza Navara i skóra?????????? Ja sprowadziłem z Belgi i też mam skóry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.