Gość Dominik Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Witam!! Rozszczelnił mi się w klimie: "przewód wysokiego ciśnienia od osuszacza do parownika-pierwszy element". I nie była by to taka tragedia gdyby nie cena W ASO chca za ten element prawie 450zł. Czy ktoś wie czy da się tą rurke jakoś pospawac, albo czy jest szansa dostac zamiennik albo orginal poza ASO gdzies w Trójmieście ?? Z góry dzięki za pomoc Aha i czy spawanie czy inne próby łatania mają sens - bo więcej wydam na ciągłe napełnianie niż raz a pożądnie to zrobic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rak777 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Podjedź do f-my"Szron" na Polanki. Powinni Ci poradzić co zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 spawanie 40-50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 spawanie jak najbardziej ma sens gdy jest to jedna dziurka po uszkodzeniu mechanicznym.Ale jeśli dziurek jest dużo i jest to spowodowane zgniciem rurki to lepiej ją wymienić na ładną używkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Albin, spawanie w moim odczuciu i jak ja to robilem to nie zalepienie dziur a wstawienie drugiego przewodu, zostawiajac tylko koncowki. Ja zaplacilem 30-40 PLN. Na wolnym rynku dostac oryginal to jest nie do spotkania., oprocz ASO i piorunujacych cen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.