Gość matik11 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Witam mam taki problem mam mikre k11 fabrycznie mam w niej opony o rozmiarze 165/60 r14 ale takich nigdzie nie moge kupic i pytanie czy zalozyc opony o rozmiarze 165/70 r14 a jeli nie to czy jakis inny roamiar dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 jeżeli nie wiesz jakie opony zastosować to: 1. Odwiedż dobrego gumiarza niech Ci dobierze odpowiednie. 2. Możesz sam sprawdzić zamiennik tej opony http://www.opony.com.pl/opony/opony_zamien...imageField.y=12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Sprawdź na www.opony.pl na pewno coś znajdziesz. Wiem, że ten rozmiar jest ciężko dostępny bo sam takie mam w K11. Jako zamiennik lepiej zastosować 165/65/14, w takim rozmiarze mam zimówki i jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stypcio Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 opony r 14 do micry w oryginalnym rozmiarze sa faktycznie dosc drogie ale sa do kupienia bez problemy poszukaj w necie np na www.felgi-opony.com jesli chcesz mozesz kupic oponki troszke wieksze o okolo 4% w rozmiarze 165/65 r14 roznica w wielkosci niewielka a sa sporo tansze. sam osobiscie jezdze na takim rozmiarze dayton d110. wybor nalezy do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.