Gość Rtoip-piotR Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Za kilka dni stane sie (mam nadzieje) szczęśliwym posiadaczem almery tino. Jednak w aucie ktore kupuje brakuje jednego z zagłówkow. mianowicie tego w tylnym rzedzie na środku. Prosze mi powiedziecz czy jest mozliwosc dokupienia jak tak to prosze o link a moze ma ktas akurat na zbyciu pozdrawiam piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 http://www.allegro.pl/item150599414_nissan..._rozbiorka.html W tym linku gość miał dużo części.Musisz dokładnie określić kolor bo trochę tego było.Zastanów się też czy wogóle go zakładasz jeśli nie jeździsz w 5 osób.Mam w rodzinie 2 tino i obie mają wyjęty ten zagłówek bo ogranicza widoczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rtoip-piotR Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 oo dzieki sam bym nie trafil na ta strone a raczej az tak w glab tej strony... Fajne to forum i fajni ludzie THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.