Gość Marek1976 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Mam pytanie do użytkowników diesla. W filtrze paliwa jest czujnik który wskazuje obecność wody w filtrze. Wydaje mi się że u mnie nie działa. Przekręciłem kluczyk, zdjąłem wtyczką i zrobiłem zworkę lecz na desce rozdzielczej nie zapaliła żadna kontrolka. Napięcie w kostce 1.46V więc prąd dochodzi. Jak wygląda ta kontrolka i gdzie się znajduje? Może się spaliła chociaż jest to mało prawdopodowbne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 u mnie działa i mało tego jak się zapala to dzwoni mi dzwoneczek od niezgaszonych świateł mijania... a teraz do rzeczy: .....a może żarówka jest walnięta?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek1976 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Dzieki za info ale z tego co mówisz to by brzęczał mi brzeczyk który nie reaguje. Jak wygląda u ciebie ta kontrolka i gdzie się znajduje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.