Dominik14 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Witam.Dzisiaj przez przypadek odlaczylem w sunny n14 1,4 16v gaznik elektr wytczke od skrzynki przekaznikow tej od str pasazera i ta z gory bo sa 2 i ku mojemu zdziwieniu autko rowniej pracuje,lepiej wchodzi w obroty i lepiej odpala.Wie moze ktos co ja wlasciwie odlaczylem i dlaczego tak sie dzieje?Z gory dziekuje za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Możesz zrobić fotki tej kostki co ją odłączyłeś i tutaj wkleić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vidi Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Wklej fotki sam chętnie odłączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik14 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ale lipa.Okazalo sie ze to cos zwiazane z ladowaniem ale wciaz nie rozumiem czemu autko lepiej zaczelo jezdzic??Moze mam cos porabane z alternatorem lub reguletorem napiecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.