Gość coyot Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 dzisiaj zastrajkowal mi micrus po umyciu silnika no i rozgladajac sie pod maska [szukajac przyczyny naglego zgasniecia] znalazlem waz ktorego nie ma gdzie wetknac.... wiecie moze od czego on i gdzie go podlaczyc? tu sie zaczyna a konczy sie pod filtrem i wyglada tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ie+japo%F1skich polecam poczytanie - u mnie śniedziały kostki pod maską po umyciu... a ostrzegałem .. chociaż wątpie żeby spadnięcie węża miało coś wspólnego z myciem- sprawdż najlepiej na kanale gdzie powinien podejśc ten wężyk. ... a czy to nie jest przypadkiem wężyk odchodzący od filtrona paliwa co służy do spuszczania brudnego paliwa? jeśli tak to on ma tam wisieć- u mnie też tak jest- chodzi o to żeby nie leciało pod maskę tylko pod auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 to jest odpowietrzenie skrzyni biegow ten wąż chyba ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BATATY10 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 mi sie tez wydaje ze to jest odpowietrzenie skrzyni ale cos on gruby...hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 zajrzalem jeszcze pod maske micry 1,0 i ... okazalo sie ze tam taki sam waz tez tak wisi .... wiec chyba to ma tak byc ... :diabel: :mikolaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Wygląda jak jakiś odpowietrznik i jak wychodzi ze skrzyni to tak inni już powiedzieli pewnie będzie jej odpowietrzeniem. Tak długi pewnie jest po to żeby olej ze skrzyni się nie wychlapywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Na pewno tak ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 dzieki - i juz wszystko wiem :mikolaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.