Gość pers Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Odkąd odebrałem samochód od mechanika to co przekręcę kluczyk i zaświeci się zegarek cyfrowy to za kazdym razem jest zresetowany. Do tej pory działo się tak tylko gdy rozłączałem akumulator a teraz wystarczy że zgasze silnik. Co to może byc? Dzis zauważyłem że zegar całkiem gaśnie gdy otwieram drzwi, a gdy zamknę zapala sie znowu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 posprawdzaj pod maską połączenia z akumulatorem!! poza tym nie wiem czy to reguła ale może masz niedoładowany akumulator :/ autko normalnie odpala?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 odraz pali, jeden obrót i gada a akumulator jest doładowany więc nie wiem co jest grane [ Dodano: Sro 20 Gru, 2006 01:12 ] Rysiu i coś mam obroty nierówne, skaczą cosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Pers - sprawdź bezpieczniki - masz spalony jeden na bank - miałem tak samo - po otwarciu dzrzwi zegarek sie resetował. Powinno się jeszcze coś dziać gdy zapalisz światełko w kabinie i przy przeciw mgielnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 U mnie też się resetuje zegarek , ale tylko przy rozruchu. Też nie wiem jaki jest tego powód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Pers - sprawdź bezpieczniki - masz spalony jeden na bank - miałem tak samo - po otwarciu dzrzwi zegarek sie resetował. Powinno się jeszcze coś dziać gdy zapalisz światełko w kabinie i przy przeciw mgielnych . Dzieki szymqu, miałeś racje,był spalony bezpiecznik. Wymieniłem i wszystko juz działa poprawnie. Dzieki Ci bardzo i pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 U mnie też się resetuje zegarek , ale tylko przy rozruchu. Też nie wiem jaki jest tego powód. Powodem resetowania zegarka jest padnięty kondensator elektrolityczny na płytce zegarka. Trzeba wyjąć zegary i go wymienić, o ile dobrze pamiętam siedzi tam kondensator 47µF 25V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 U mnie też się resetuje zegarek , ale tylko przy rozruchu. Też nie wiem jaki jest tego powód. Powodem resetowania zegarka jest padnięty kondensator elektrolityczny na płytce zegarka. Trzeba wyjąć zegary i go wymienić, o ile dobrze pamiętam siedzi tam kondensator 47µF 25V. Dzięki. Po świętach się biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Dołącze do tematu zegarka... u mnie też się resetuje zegarek ale czasem i tylko przy rozruchu. Myslałem że to z powodu dużego spadku napięcia w instalacji podczas rozruchu... ale w wolnej chwili zakupie nowy kondensator jak kolega pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ja już jestem po wymianie kondensatora. Zegar się nie resetuje. Raf4rb masz ode mnie punkt pomógł , ale nie wiem jak go wrzucić w Twoją listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ja już jestem po wymianie kondensatora. Zegar się nie resetuje. Raf4rb masz ode mnie punkt pomógł , ale nie wiem jak go wrzucić w Twoją listę. Nie możesz dać punktu bo nie założyłeś tego wątku, ale najważniejsze że działa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Pers - sprawdź bezpieczniki - masz spalony jeden na bank - miałem tak samo - po otwarciu dzrzwi zegarek sie resetował. Powinno się jeszcze coś dziać gdy zapalisz światełko w kabinie i przy przeciw mgielnych . nooo, to raczej ja moge dac punkt bo szymeq mi pomógł niech ma chłopaq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 nooo, to raczej ja moge dac punkt bo szymeq mi pomógł niech ma chłopaq No i dlaczego nie dałeś :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 nooo, to raczej ja moge dac punkt bo szymeq mi pomógł niech ma chłopaq No i dlaczego nie dałeś :?: NO TO DAJE PUNKT SZYMEQOWI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Jakoś wciąż tego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 no ale jak mam dać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Jak na dole każdego postu widzisz "profil, pw, email, www, gg" to przed nimi jest "pomógł" z takim odchacznikiem. Klikasz i jest punkcik przyznany. No to teraz i ja Ci pomogłem Żartuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 no załatwione johny_fellow, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 No ładnie. Usunąłem poprzedniego posta bo był już niepotrzebny. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi