Gość Assassino Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam, zrobiłem dziś sobie 300 km w trasie i ze trzy razy migneła mi kontrolka silnika, mam zacząć się bać?? Sprawdziłem w instrukcji i może to być np. woda w filtrze paliwa, co jeszcze sprawdzić, i jak Pozdrawiam i dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 ze trzy razy migneła mi kontrolka silnika, mam zacząć się bać?? Skoro tylko mignęła to by znaczyło, że jeszcze nie ma potwierdzenia usterki. Jak się zapali na stałe, to wypadałoby tę usterkę z komputera wydobyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Assassino Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 oka dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.