Gość katgoo Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Witam, od kilku dni jestem szczęśliwa posiadaczką czarnej strzały K12 i na dzien dobry chciałabym sprawić mojej maliźnie fajne,porzadne pokrowce (5 drzwiowy,dzielona kanapa). Te orginalne nissanowskie są hmmm...do bani:) wymarzyłam sobie albo w odcieniach czerni i szarości,albo w brązie i beżu. Może zna ktoś jakiegoś tapicera/firmę specjalizująca się w szyciu dobrych,grubych pokrowców na miare z okolic śląska (Katowic etc)? Pobuszowałam na allegro,nic mnie tam nie powaliło na kolana niestety, na necie też skąpo...chyba,że blondynka szukać nie potrafi:D:D W każdym razie byłabym ogromnie wdzięczna za każda sugestie czy informację. Pozdraiwam, K8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 w Świętochłowicach na dworcowej. chyba pdo nr 12, zaraz przy dworcu. tam mój ojciec kupował do swojej N16. niewiem czego dokąłdnie szukasz,ale jakbys była kiedys w okolicy to można zajechac i popatzrec na wzory. w raze czego, wymierża i za pare dni można odbierac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość katgoo Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 hmmm szukam czegoś weluropodobnego, bez żadnych nudnych wzorków w zygzaczki itd:) Najlepiej jednokolorowy material,o zroznicowanej fakturze dla odmiany w kilku miejscach:) Zajrzę tam w wolnej chwili,podejrzewam ,że witryny www nie posiadają Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 znalałem jakis numer telefonu, ale nie jestem pewnie czy to od nich, ale pewnie tak bo nie sądze zeby na tak małej ulicy były dwie takie same firmy. Carpel. Producent. Sklep firmowy 0 32 770 12 48 41-600 Świętochłowice, Dworcowa 12 możesz zadzownic i zapytac czy w ogóle warto tam jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość katgoo Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 ooo thx:)))) muszę tam po świętach zadzwonić:-) fajne to forum - pytania nie pozostaja bez echa:) pozdrawiam:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Hm jak bedziesz juz miec to wrzucisz fotty... Bo ja tez mysle o pokrowcach, kiedys mialam przykry incydent, pozyczylam koledze samochod. Teraz mam dwie male dziurki . :zly2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartolomeo Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 w Świętochłowicach na dworcowej. chyba pdo nr 12, zaraz przy dworcu. tam mój ojciec kupował do swojej N16. Otóż to Wprawdzie sam nigdy nie korzysałem z ich usług, ale znajomi tak i są zadowoleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.