Gość pablo1989 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Kupiłem niedawno nissana almere 97. Niestety światłow bagażniku nie działa. Było kilka razy naprawiane i nic. Czasami bywało tak że śwatło zostawało dalej zapalone po zamknięciu klapy. Dowiedziałem się od ex - właściciela że probował od śdoka ( o ile dobrze pamiętam) otworzyć klape i uchwyt zamykający jest pogięty. Myśle że to właśnie tego przyczyna jest. Ile może kosztować nowy zamek do almery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość accerone Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 A po co nowy? poszukaj na szrotach, zobacz na allegro - czesto się zdaza ze ktos sie oglasza ze ma takie auto do rozbiorki i ma wszystkie czesci - tylko trzeba pytac. Nowy to raczej tylko w ASO kupisz za dosc duze, znajac zycie i ASO, pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 A moze rozbierz zamek i sprawdz co jest pogiete, bo moze to kwestia regulacji. A nie swieci bo poprzednik wyjal wtyczke z zamka aby nie swiecilo na stale. A jak cos urwanego to tez polecam dzial Gielda albo allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milczyk Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 a propo oświetlenia w bagażniku.... jaka żarówka tam pasuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Mi umarło w podobnych okolicznościach oświetlenie wnętrza kabiny i tak jakoś zapominam za dnia zaglądnąć do lampki, a przypominam sobie wieczorkiem jak gówno widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gotrek Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 propo oświetlenia w bagażniku.... jaka żarówka tam pasuje??? też mnie to interesuje, od kiedy kupiłem N15 nie działa mi żarówka i jakoś nie miałem zapału nawet sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 chyba W5W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milczyk Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Znalazłem do bagażnika pasuje żarówka C5W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gotrek Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 no i git :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam,w którym miejscu znajduje się to oświetlenie bagażnika? Szukałem na początku jak kupiłem almerke i niestety nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milczyk Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 po lewej stronie u gory, w polce gdzie masz glosnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 po lewej stronie u gory, w polce gdzie masz glosnik Dzięki wielkie gdyby było po prawej to pewnie bym znalazł głośniczek przewijałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milczyk Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 i d*pa zarowka c5w nie pasuje :< :< kto wie jaka pasuje tam zarowka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 u mnie już światełko zrobione miałem przecięty jeden kabelek 5 minut i zrobione,żaróweczka o ile się nie mylę to taka sama jak postojówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi