Andy Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Witam Znalazłem w NECIE taki sobie pdfik. Można z niego się dowiedzieć jakie czynności w ASO powinni wykonać po określonym przebiegu: od 15 tys. do 120 tys. co 15tys. Podano też "czasochłonność operacji". [center:e0a2bc64f7]PO ANGIELSKU. Nie wiem czy komuś to się przyda. Plik pdf do ściągnięcia pod adresem: Aktualny adres od 19.01.2009 Kliknij i pobierz[/center:e0a2bc64f7] Hasło nismo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blue Frog Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Pobrałam, dziękuje. Następny przegląd sprawdze punkt po punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blount Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja niestety nie mogę tego ściągnąć Byłbym wdzięczny, gdybyś to jeszcze raz umieściła na stronie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja niestety nie mogę tego ściągnąć Byłbym wdzięczny, gdybyś to jeszcze raz umieściła na stronie. Pozdrawiam! Spróbuj jeszcze raz - pobrało 19 osób. Gdzieś na forum czytałem,że są problemy z Chomikiem. U mnie poszło. Kliknij na poniższy link: [center:7c06ddb304]Nowy adres od 19.01.2009[/center:7c06ddb304]Hasło nismo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blount Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Hej! Udało mi się ściągnąć, ale musiałem wpisać w wyszukiwarkę Twój nick (Andy), a potem znaleźć plik w plikach, które udostępniasz. Bezpośredni link po prostu nie działa... Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Też to zauważyłem - u mnie jak już raz znalazłem to idzie pobieranie bezpośrednio z linku. Ciekawostka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 U mnie bez problemu zassało się szkoda tylko że po UK Ale dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gnothi_Seauton Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Widzę, że temat staaaary..... ale czy byłaby możliwość pobrania raz jeszcze tych Terminów przeglądu?? W linku do plika na chomiku potrzeba wpisać hasło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Plik się gdzieś zapodział :/ Poprawię wszystke linki w tym poście. Podaję nowy adres: [center:60689a342e]Nowy adres od 19.01.2009[/center:60689a342e]Hasło nismo [ Dodano: Pon 19 Sty, 2009 14:15 ] Proszę o info czy się ściąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gnothi_Seauton Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Pobrało bez problemu. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornik666 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 tez pobrałem bez problemu , ale ma ktoś coś takiego w wersji polskiej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi