Andy Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Witam Może ktoś wie gdzie w Krakowie można dorobić klucz NATSa. Nie ma w nim autoalarmu, centralnego - jest tylko (tak mi się wydaje) chip do stacyjki. Proszę również jeśli ktoś może o cenę takiej usługi. :sylwester: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość umas Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Pytaj w punktach gdziespecjalizują się w dorabianiu wszelkich kluczy. W mieście gdzie mieszkam to kwota około 120 złotych (pytałem, bo potrzebowałem do poprzedniej Primery). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RadMaxx Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Hello! Dorabiałem wczoraj klucz w Carrefour Czyżyny. koszt 150 zł. Czas trwania ok 10 minut. Klucz działa. Samochód z immo. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.