Gość rumun Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Witam serdecznie wszystkich kolegów po długiej przerwie ,, mam następujące pytanie : moja almera ma bicie kierownicy , opisywałem to juz kiedyś : radziliście mi wtedy co by koła przełożyć,wyważyć na samochodzie, zmienić felgi , wymienic opony i co tam jeszcze i ...... nie pomogło , a dlaczego ,okazało się że bicia które są na kierownicy od 90 km/h aż do końca licznika powstaja z powodu skrzywionego kielicha prawego amortyzatora przedniego (tam właśnie dostała moja almerka jak jeszcze nie była moja) ustawiając zbiażność i geometrię to wyszło ,generalnie ustawione jest ale z prawej strony skala regulacji sie skończyła i trzeba było rozwiercić otwory by to ustawić .Bicie oczywiście nie ustało ale opon już nie ścina . a więc szukam dobrego i niedrogiego warsztatu który wyjmie silnik i bebechy a następnie naprostuje moje maleństwo co by juz tego pływania i bicia nie było . Proszę o pomoc bo robota grubsza i łatwo zapłacić frycowe w nieuczciwym warsztacie . z odległością nie ma problemu mogę zajechać nawet na drugi koniec polski byle by się opłacało i zrobione było dobrze !!!!! kontakt do mnie 0500697900 :mikolaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 mogę Ci jedynie dać namiar! telefonu nie mam jest to u mnie w Kobyłce gość robi Nissany w większości ale długie terminy z tego co słyszałem są jutro postaram się dać Ci więcej info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rumun Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 super . dzięki ,czekam na info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.