Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

pomocy !!!!!!! grubsza robota sie szykuje

Gość rumun

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich kolegów po długiej przerwie ,, :)

mam następujące pytanie :

moja almera ma bicie kierownicy , opisywałem to juz kiedyś : radziliście mi wtedy co by koła przełożyć,wyważyć na samochodzie, zmienić felgi , wymienic opony i co tam jeszcze i ......

nie pomogło , a dlaczego ,okazało się że bicia które są na kierownicy od 90 km/h aż do końca licznika powstaja z powodu skrzywionego kielicha prawego amortyzatora przedniego (tam właśnie dostała moja almerka jak jeszcze nie była moja) ustawiając zbiażność i geometrię to wyszło ,generalnie ustawione jest ale z prawej strony skala regulacji sie skończyła i trzeba było rozwiercić otwory by to ustawić .Bicie oczywiście nie ustało ale opon już nie ścina . a więc szukam dobrego i niedrogiego warsztatu który wyjmie silnik i bebechy a następnie naprostuje moje maleństwo co by juz tego pływania i bicia nie było .

Proszę o pomoc bo robota grubsza i łatwo zapłacić frycowe w nieuczciwym warsztacie . z odległością nie ma problemu mogę zajechać nawet na drugi koniec polski byle by się opłacało i zrobione było dobrze !!!!! kontakt do mnie 0500697900 :mikolaj:

mogę Ci jedynie dać namiar! telefonu nie mam jest to u mnie w Kobyłce gość robi Nissany w większości ale długie terminy z tego co słyszałem są jutro postaram się dać Ci więcej info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...