Gość dandi Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 witka czemu wszynascy pisza tylko o D40????? nikt z Was nie mial doswiadczenia z D22?? chcialbym sie cos wiecej o tym autku dowiedziec, rozumiem Navarka jest za***ista ale inne autka tez chyba istnieja pozdrowienia p.s. Szczesliwego Nowego Roku oraz bezproblemowych wyjazdow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja mam D22 i D40... No i wolę pisać o D40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dandi Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 no to jestes szczesciarzem !!!! ale mozesz mi cos pisnac na temat eksploatacji D22?? z gory dzieki dzieki domadm ale sobie juz poradzilem, znalazlem troche twoich wypowiedzi i innych i mysle ze to wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.