Przemek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Mam taki śmieszny problem...Jakiej długości są oryginalne wycieraczki do primery 99 wersja hatchback. Przejrzałem całe forum i nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 a swoich nie możesz zmierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURCZAK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 od pasażera 480mm, a kierowca 510mm ale lepsze sa 530mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 a swoich nie możesz zmierzyćTe co mam są bardzo kruciutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.