Gość heineken72 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Mam primere p10 diesla z 1991. Kupiłem przy wymianie rozrządu dwa uszczelniacze - na wał i na wałek rozrządu od strony paska. Wymieniłem tylko 1 - dolny. Chciałem zapytać czy uszczelniecz na wałek rozrządu (przód silnika) bedzie pasował na wałek rozrządu od strony pompy wtryskowej. Pytam bo akurat tam pojawił sie niedawno wyciek. Uszczelniacz kupiłem w serwisie podam nr. kat. 13042 (-D0101) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cysio Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 niestety sa 3 uszczelniacze i kazdy innych rozmiarow wymienialem ostatnio kpl.rozrzad w CD20 i tam sa takie wymiary : 36x50x8 ; 40x52x7 ; 34x48x7 .... tylko nie pamietam ktory byl do czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 36x50x8 ; 40x52x7 ; 34x48x7 Pierwszy, to tylny wałka, od pompy. Drugi, to na wał korbowy Trzeci, to przedni wałka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 dzieki panowie teraz juz wiem że kupić mam inny ps. ja na wałek od strony paska rozrządu kupiłem oryginalny nissana 34x48x8 (54 zł) ale po fakcie sie dowiedziałem że może być też węższy gr. 7mm - zamiennik za 8zł. ps. 2 może komuś taki potrzebny to oddam tanio ps. 3 nie bede miał wiekszych problemów z ustawieniem pompy jak była przy wymianie zimeringu ... aby czasem jej nie przestawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.